DIA PAKAI BARANG KAT DAPO JE,CANTIK GILER KULIT Lelaki INI. Dia Berkongsi Petua Hilangkan Jerawat Dan Parut Dengan Sangat Berkesan!

Loading...

Jika anda sering melihat wanita yang sering berkongsi tips bagaimana untuk mendapatkan kulit yang cantik dan licin, sebenarnya bukan sahaja wanita, malah ada sesetengah daripada lelaki yang sangat menitikberatkan soal kecantikkan wajah.

Loading...

Malah ada dikalangan mereka lebih pakar dalam kesihatan kulit muka, ini kerana terlalu banyak produk di pasaran yang hanya menarik minat kaum wanita sahaja untuk penjagaan kulit, jadi para lelaki agak takut untuk menggunakan produk tersebut kerana takut tidak bersesuaian dengan kulit muka lelaki.

Sebenarnya ada bahan-bahan dapur yang boleh membantu anda untuk kulit anda nampak sangat halus seperti wanita. Hanya perlukan kunyit, tepung beras dan telur. Mudah bukan? 

Gaulkan sebati ketiga-tiga bahan tersebut.

Ianya sangat bagus diamalkan jika anda mengalami masalah jerawat dan juga parut yang susah untuk hilang.

Tidak perlu berhabis duit yang banyak untuk mendapatkan kulit yang cantik, jika anda rajin mencari khasiat barangan dapur seperti kunyit, halia,telur,serai dan sebagainya, anda akan tahu kelebihan-kelebihannya.  

Maaf abg ton lambat buat video tutorial buat masker rahsia kulit bersih masa dulu,kini dan selamanya..Resepi/petua orang tua dulu2 tau…Share2 semua..semoga bermamfaat utk semua..Paling sesuai utk masalah jerawat+parut tp jgn pakai hari2 tau..Seminggu sekali ja..
Posted by Mohd Hasrul Hassan on Thursday, 10 August 2017

Cantik kulit muka dia kan? Selamat mencuba ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *